U.N.I.Q.U.E modellen

Selve processen i mine 1:1 karrierecoachingforløb samt mit online gruppeforløb er bygget op over min U.N.I.Q.U.E model.

Det er en gennemarbejdet og nøje sammensat proces, hvor intet er efterladt til tilfældigheder. Jeg ved med sikkerhed hvad der virker, hvorfor det virker, og hvordan det virker, så du er sikret en optimal proces!

Processen er altså IKKE for dig, der søger et quick-fix. Den er til gengæld for dig, der ønsker at lægge tid og ressourcer i at få det resultat, du ønsker. Denne metode sikrer dig et stærkt fundament, og den bedste forudsætning for at skabe og opnå et karriereliv, du kan se et formål og en mening med!

Modul 1 – Udfold din historie

Du bliver eksperten på netop DIT unikke karriereliv, og din CV historie. Hvad ligger til grund for dit valg af karrierevej, og hvorfor har den formet sig, som den har? Hvilke personlige og faglige kompetencer har du oparbejdet, og hvilken værdifuld læring tager du med dig fra de ansættelser, du har haft?

Modul 2 – Naviger med bevidsthed

Sæt retningen for det, der er et meningsfuldt karriereliv for dig. Identificer og sæt ord på netop dine værdier, så du ved nøjagtigt, hvad der er vigtigst for dig i dit karriereliv. Find din retning, bliv skarp på dine grænser og dine til- og fravalg ved at kende svarene på HVAD du vil, HVORFOR du vil det og HVORDAN du vil det.

Modul 3 – Identificer dine ressourcer

Kend din ressourcepool! Bliv opmærksom på hvilke situationer, relationer og opgaver der dræner og presser dig, hvorfor de presser dig, og hvilke signaler netop du skal holde øje med, for at du kan opnå et sundt og bæredygtigt karriereliv.

Modul 4 – Qvalificer dine styrker

Du bliver bevidst om og sætter ord på nøjagtig hvad netop DINE personlige og faglige styrker og talenter er. Hvad er du virkelig god til, og hvilke af dine styrker og talenter ønsker du egentlig at bringe i spil i et job?

Modul 5 – Udvid dit udsyn

Du stiller skarpt på dine jobsøgningsmuligheder. Bliv bevidst om, med hvilke briller du ser på dit karriereliv og din jobsøgning. Lær, hvordan du finder og udvider dine jobsøgningsmuligheder, identificerer og aktiver dit professionelle netværk og dine støtter i dit bagland.

Modul 6 – Eksekver så det sker

Hele dit fundament er på plads, og det er nu, du skal definere din strategi, og lave en detaljeret step-by-step action plan, så du kan sætte kursen og finde netop dit drømmejob.

Er du klar til at gå fra et karriereliv du holder ud til et karriereliv du holder af?