Test dit karriereliv

Hvordan har du det egentlig?

Altså, hvis du skal være HELT ærlig over for dig selv!

Der er jo kun én person, der ved hvordan du har det, og det er dig.

Men hvor ofte tjekker du lige ind på dig selv, og undersøger hvordan du trives i dit karriereliv?

Jeg taler altid med mine kunder om 5′ er dage og 1′ er dage. Måske har du hørt om dem, men hvis ikke, så er her en lille øvelse fra mig til dig:-)

Prøv hver dag hen over en måned at tælle hvor mange hhv. 5′ er dage og 1’er dage du har. 5’er dage er de dage, hvor du mærker den rigtig gode energi, og føler at du er i totalt flow, og alverdens udfordringer bare kan komme an! 1’er dage derimod er de dage, hvor du slæber dig afsted til og fra arbejde, og ikke kan finde antydningen af motivation og arbejdsglæde. De dage, hvor “pæren” er slukket, og stikket er trukket ud!

Hvilke dage har du flest af ?

På nedenstående billede har jeg illustreret hvor vigtigt det er, at du er opmærksom på dine “symptomer!” Hvad er det egentlig du mærker, og hvordan og i hvor høj grad påvirker det dig. Der er nemlig en grænse for din mistrivsel, hvis du skal undgå at blive ramt af stress. Hvis du først bliver sygemeldt med stress, så tager det nemlig langt længere tid at komme tilbage i flow igen – jeg ved det, for jeg har nemlig selv været ramt af stress!

Så, hvis du ser på nedenstående billede, hvor “galt” står det så egentlig til?

Hvis du er i flow, så er alting jo godt, og du er helt sikkert på rette vej – tillykke til dig:-))

Men hvis du igennem længere tid har oplevet at mistrives og følt dig frustreret og fastlåst, så er tiden inde til, at du ikke længere overvejer din situation, men at du rent faktisk undersøger hvad der skal til, for at du kan genfinde et sundt flow i dit karriereliv, og så beslutter dig for, at gøre noget ved din situation!

Hvad fortæller testen dig?