Personprofilanalyse

ET STÆRKT VÆRKTØJ TIL ØGET SELVINDSIGT

Kender du dig selv godt?

De fleste af os er jo af den overbevisning, at vi nu engang kender os selv bedst!

Og det er da også sandt – altså, til en hvis grad! For nogle gange så vælger vi enten bevidst eller ubevidst at pynte lidt på sandheden, eller måske tale sandheden lidt ned. Altså sandheden omkring vores personlige og faglige kompetencer. Og så sker der desværre ofte det, at vi ender med at træffe usunde beslutninger i vores arbejdsliv – og for vores karriere. Vi går ganske enkelt på køb med vores værdier, og spænder ben for os selv.

Et eksempel kunne være, at du vælger at sige ja tak til opgaver, som du ikke trives med, fordi du har svært ved at sige fra. Eller du siger fra over for nye, spændende opgaver, fordi du ikke selv ser de styrker, andre ser i dig. Eller måske tager du for meget ansvar, og siger ja tak til opgaver, som du ikke har kompetencerne eller ressourcerne til at kunne løse.

Som tidligere rekrutteringsspecialist – og ikke mindst i mit nuværende virke som karriererådgiver, har jeg stor erfaring i at bruge en personprofilanalyse som et dialogværktøj til at skabe større bevidsthed og selvindsigt.

Der er ingen andre end dig, der sidder med svarene på, hvad der driver og dræner dig. Med denne personprofilanalyse får du en unik mulighed for at pudse brillerne, og stille skarpt på dine styrker og handlemuligheder i relation til dit arbejdsliv. Du får en dyb forståelse for, i hvilke stillinger, på hvilket niveau i en organisation, i hvilke relationer og med hvilke opgaver, og i hvilken kultur du vil trives bedst.

Du får skabt en mulighed for at sætte den retning og opnå den succes i arbejdslivet og for din karriere, som er vigtig for DIG!

Jeg er certificeret PTP personprofilanalysen, der udbydes af People Test System. Analysen er udviklet over 12 år, og bruges af en række nationale og internationale virksomheder. Du kan læse meget mere om analysen her

Er du klar til at kigge indad og finde gaven i dine styrker og kvaliteter?

Hvis du har lyst, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak på mobil 20103704, og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig.