Om Lena

MIN MISSION:
Min mission og passion er at ruste dig til at blive din egen bedste chef, så du bliver i stand til at træffe aktive, bevidste beslutninger om din tilværelse, og derved opnår BÅDE en succesfuld karriere OG et bæredygtigt og langtidsholdbart liv.

Ledelse kommer inde fra, netop derfor ser jeg helt bag om din titel, og sætter fokus på det menneske, du er, dine behov, din situation og din livsfase.  For når alt kommer til alt, så ønsker vi alle – uanset titel – en karriere der giver mening og passer til den, vi er!

HUSK – Der er kun plads til én i din chefstol – lad den ene være dig!

“Min generations største opdagelse er, at mennesker kan ændre deres liv ved at ændre deres indstilling.”

Citat: Albert Schweizer

MIN BAGGRUND:

I dag ved jeg helt ned på mindste celleniveau, hvad et bæredygtigt og langtidsholdbart (arbejds)liv er for mig, og hvordan jeg står fast og navigerer i hverdagen, uden at gå på kompromis med mine behov og værdier. Men sådan har det ikke altid været!

Min egen livsrejse har budt på mange skønne og fantastiske oplevelser, men også mistrivsel og stress.

JEG HAR OGSÅ:

  • Været min egen værste og bedste chef
  • Knoklet og presset mig selv i en usund grad
  • Hængt i en klokkestreng
  • Følt mig som en dårlig mor, partner, kollega
  • Haft både helt fantastiske og knapt så fantastiske chefer og kollegaer
  • Kæmpet med den velkendte og evigt svære work-life-balance
  • Været sygemeldt med stress
  • Gået ledig og prøvet at stå uden for arbejdsmarkedet
  • Oplevet svære livskriser, o.m.a.

Men jeg ville aldrig være nået hertil, hvor jeg er i dag, hvis jeg ikke havde investeret både tid, penge og ressourcer på at give min “bagage” en ordentlig omgang hovedrengøring! Har det været nemt? NEJ! Men har det været det hele værd? ÅH, JA!

MIN KARRIERE:

Min egen karriere har budt på mere end 20 års erhvervserfaring som HR konsulent, coach, sparringspartner og rådgiver indenfor områder som arbejdsglæde og trivsel, forebyggelse og håndtering af stress, leder- og medarbejderudvikling samt rekruttering. Som selvstændig livs- og karrieredesigner, coach og rådgiver tilbyder jeg i dag individuelle 1:1 VIP forløb.

Min rygsæk er fuld af personlig erfaring og viden fra min karriere inden for HR, min egen selvudviklingsrejse samt diverse uddannelser og kurser inden for personlig udvikling. Min værktøjskasse består af anerkendte, konkrete metoder og øvelser, der tager udgangspunkt i den enkeltes livssituation. Alt er afprøvet på egen krop og sind, derfor ved jeg med sikkerhed, hvad der virker, hvorfor det virker, og hvordan det virker.

Foruden at være certificeret business,- life,- og stresscoach fra hhv. Manning Inspire og Matzau Erhvervspsykologer, er jeg uddannet mindfulnessinstruktør med en overbygning af basisuddannelsen inden for MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) fra Det Danske Institut for Stress.

Jeg glæder mig til at møde dig, og til at være ved din side, når du tager dit første skridt på vejen mod at blive din egen bedste chef!

Det siger andre