Om Lena

MIN MISSION:

Min mission er at kunne inspirere og bidrage til at skabe meningsfulde, sunde og bæredygtige karriereliv for ambitiøse kvinder med afsæt i den enkeltes unikke behov, ønsker og kompetencer.

Min passion som selvstændig Karrierecoach og Livsdesigner, er at støtte, coache og guide dig til at kunne identificere og øge din bevidsthed om, hvordan du skaber et karriereliv, der giver mening for DIG og det liv, du ønsker at leve.

Det, der er et meningsfuldt karriereliv for mig, er altså at hjælpe dig, der har modet og motivationen til én gang for alle at skabe de nødvendige forandringer i dit karriereliv. 

LIDT OM MIG:

I dag ved jeg helt ned på mindste celleniveau, hvad et meningsfuldt, sundt og bæredygtigt karriereliv er for mig, og hvordan jeg står fast og navigerer i hverdagen, uden at gå på kompromis med mine behov og værdier. Men sådan har det ikke altid været!

Min egen livsrejse har budt på mange skønne og fantastiske oplevelser, men også mistrivsel og stress.

JEG HAR OGSÅ:

  • Været min egen værste og bedste chef
  • Knoklet og presset mig selv i en usund grad
  • Hængt i en klokkestreng
  • Følt mig som en dårlig mor, partner, kollega, veninde
  • Haft både helt fantastiske og knapt så fantastiske chefer og kollegaer
  • Kæmpet med den velkendte og evigt svære work-life-balance
  • Været sygemeldt med stress
  • Gået ledig og prøvet at stå uden for arbejdsmarkedet
  • Oplevet svære livskriser, o.m.a.

Men jeg ville aldrig være nået hertil, hvor jeg er i dag, hvis jeg ikke havde investeret både tid, penge og ressourcer på at give min “bagage” en ordentlig omgang hovedrengøring! Har det været nemt? NEJ! Men har det været det hele værd? ÅH, JA!

MIN KARRIERE:

Min karriere har budt på mere end 25 års eventyr og erfaring inden for personlig udvikling. Bl.a. som intern HR ansat med opgaver inden for rekruttering, arbejdsglæde og trivsel, forebyggelse og håndtering af stress samt, leder- og organisationsudvikling.

I dag er jeg selvstændig Karrierecoach og Livsdesigner, og ejer og stifter af firmaet Minds at Work.

Min rygsæk er altså fuld af personlig og faglig erfaring og viden fra min karriere inden for HR, som selvstændig Karrierecoach og Livsdesigner, min egen selvudviklingsrejse samt diverse uddannelser og kurser inden for personlig udvikling.

Min værktøjskasse bugner og består af anerkendte, konkrete metoder og øvelser, der alle tager udgangspunkt i den enkeltes livssituation. Alt er afprøvet på egen krop og sind, derfor ved jeg med sikkerhed, hvad der virker, hvorfor det virker, og hvordan det virker.

Jeg har altså gået vejen selv, og ved derfor hvor frygtelig frustrerende det kan være ikke at kunne finde sin rette hylde, men jeg ved heldigvis også, at det ER muligt at få et meningsfuldt karriereliv, for det er lykkes for mig – og derfor kan det selvfølgelig også lykkes for dig!

Jeg glæder mig til at møde dig, og til at være ved din side, når du tager dit første skridt på vejen mod at få et meningsfuldt karriereliv!

Kh.

Lena

Det siger andre