Om Lena

 

_DSC5067Jeg er Lena Jørgensen. Grundlægger og ejer af Minds at Work.

Jeg er certificeret stresscoach v./Matzau Erhvervspsykologer, life- og businesscoach v./Manning Inspire, uddannet mindfulnessinstruktør v./ At Work suppleret med basismodulet på MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) v./Det danske Institut for Stress samt certificeret systemisk proceskonsulent v. Probana.

Så fik vi vist det på plads!

Min egen rejse på livets vej har budt på mere end 20 års erhvervserfaring som HR konsulent, coach, sparringspartner og rådgiver indenfor områder som arbejdsglæde og trivsel, forebyggelse og håndtering af stress, leder- og medarbejderudvikling samt rekruttering. Både i organisatoriske sammenhænge samt for det enkelte menneske i privat regi. En erfaring jeg bl.a. har opnået via mere end 15 års ansættelse i HR afdelinger hos internationale og videntunge virksomheder, og senest som selvstændig konsulent. Læs mit CV på Linkedin

Denne erhvervserfaring – kombineret med min faglighed og egen personlige rejse i livet gør, at jeg i dag kan tilbyde den grad af empati, det tillidsfulde rum, det overblik og den plads til refleksion og selvindsigt, der gør hele forskellen for, om du trives eller mistrives i dit arbejdsliv.

Jeg støtter og guider dig i at læse og forstå brugsanvisningen til din indre GPS, og indstille den til at føre dig på DIN rette vej. Fri for omveje og bump, der blot forlænger, forværrer eller forstyrrer din retningssans.

Det siger andre

Fra min egen hverdag kender jeg udmærket til de udfordringer, der meget let kan opstå, når vi ønsker at sikre vores trivsel på arbejdet og i privatlivet. Jeg kalder det kampen mellem vores indre og ydre liv! Kampen mellem den vi er, og den vi gerne vil have andre ser, at vi er!

Jeg oplevede selv hvor utrolig svært det kunne være at holde fast i den jeg var, samtidig med at jeg skulle navigere i de mange skiftende miljøer, kulturer og relationer jeg indgik i, og de mange roller jeg påtog mig. Jeg kæmpede med mine egne forventninger til mig selv for at være en god medarbejder, kollega, kæreste, mor, veninde, datter og søster.

I de mange år som HR ansat, hvor jeg har støttet, rådgivet og coachet i forhold til trivsels-undersøgelser, forandringsprocesser og omstruktureringer, så har jeg jo også selv været en del af disse. Jeg har deltaget både i ansættelse og afskedigelse af medarbejdere. Jeg har prøvet at mistrives og blive ramt af stress.  Jeg har arbejdet i et stærkt konkurrencepræget miljø, og kedet mig bravt i et uambitiøst miljø. Jeg har hængt i en klokkestreng for at hente og bringe børn. Haft helt fantastiske og knap så fantastiske chefer og kollegaer. Kæmpet med den velkendte work-life balance. Gået ledig og prøvet at stå uden for arbejdsmarkedet. Oplevet svære livskriser. Og meget, meget mere. Jeg har haft rigtig mange skønne og fantastiske oplevelser, men også oplevelser, der er knap så skønne og fantastiske. Det er alt sammen en del af livet.

Men jeg ville aldrig være nået hertil, hvor jeg er i dag, hvis jeg ikke selv havde krydret mit livs rejse med en stor grad af bevidsthed og selvindsigt. Jeg har brugt både tid og ressourcer på at give min “bagage” en ordentlig omgang hovedrengøring! Smidt alt det ud, der ikke gjorde noget godt for mig, og erstattet det med et sundt og nærende indhold. Har det været nemt? NEJ! Men har det været det hele værd? ÅH, JA!

Den viden og de værktøjer jeg har tilegnet mig i forbindelse med min egen selvudvikling har haft stor og afgørende betydning for, at jeg med sikkerhed ved, hvad der virker, og hvorfor og hvordan det virker i mit arbejde med organisationer og det enkelte menneske. Naturligvis med respekt for, at vi alle er forskellige, og har individuelle behov vi ønsker at tilgodese.

I forhold til trivsel, er der dog en vigtig ting, som jeg mener, at vi alle bør huske på. Trivsel har naturligvis en meget stor betydning for den enkelte, men den enkeltes trivsel sætter også et meget stort aftryk på omgivelserne. Dårlig trivsel smitter nemlig!

Husk på det, når du går ud i verden!

“Min generations største opdagelse er, at mennesker kan ændre deres liv ved at ændre deres indstilling.”

Albert Schweizer