Mindfulness- og stresshåndteringsforløb

Formiddagshold for dig, der er ramt af stress – eller dig der går ledig

6 ugers forløb med start torsdag den 7. april 2016 

Kvinde i boble

 • Føler du dig stresset i hverdagen?
 • Savner du mere overskud og energi?
 • Mere tid til familie, venner og DIG?
 • Har du svært ved at sætte grænser?
 • Har du svært ved at finde ro og fred fra tankestrømmen?
 • Ønsker du at gøre noget godt for DIG?

På dette forløb får du redskaberne til at slippe fri af de mange bekymrende tanker, der ofte holder dig fast i en ukærlig forventning til dig selv om, hvad du burde have nået, hvad du skal nå, og alt det du ikke når.

På kurset har jeg valgt at veksle mellem både teori og praktiske øvelser, for at nå i dybden med oplevelsen og forståelsen. Det betyder, at du ud over de mange praktiske øvelser for krop og sind, også vil opnå en øget bevidsthed om og indsigt i:

 • Hvad mindfulness er
 • Hvad mindfulness kan gøre for netop dig
 • Hvorfor mindfulness er et effektivt redskab til at håndtere stress og opnå øget trivsel
 • Hvordan et sundt samspil mellem krop og sind reducerer risikoen for at få stress
 • Hvordan du kan styre dine tanker, så de ikke styrer dig
 • Hvordan du opnår en hverdag med mere nærvær, overskud, energi, egenomsorg og ro.

I forløbet arbejder jeg både med åndedrættet, fokuserings- og nærværsøvelser samt forskningen og teorien bag mindfulness. Derudover gennemgår jeg vigtig viden omkring stress, hvordan du minimerer risikoen for at få stress igen, og hvad det vil sige at være pårørende til en stressramt.

For at få optimalt udbytte af forløbet, vil der være lettere hjemmearbejde mellem sessionerne. Det vil være her, du får mulighed for at øve dig i at integrere det i din hverdag og finde den måde at praktisere mindfulness på, der virker for dig. Jeg vil dog gerne understrege, at hjemmearbejde ikke er et krav for at kunne deltage, men et tilbud til dig, der ønsker det.

Forløbet er baseret på mindre hold, og du behøver ikke at kende til mindfulness og meditation på forhånd. Jeg lover dig, at du ikke kan gøre det forkert. At det ikke er hokus-pokus. At det ikke er krævende, og at det ikke er svært.

Kurset bliver afholdt i de skønne, idylliske og rolige omgivelser på Englegården i Glim, kun 7 km uden for Roskilde centrum.

EnglegårdenstorrumEnglegården3BehandlerrumHuset

Mød gerne op i afslappet tøj, der føles behageligt for kroppen. Der vil være måtter, stole, tæpper og vand i lokalet.

Tidspunkt: Kl. 12.30 – 14.00.

Datoer: 7. april, 14. april, 21. april, 28. april, 12. maj og 19. maj.

Sted: Englegårdens Helsecenter, Glimvej 7, 4000 Roskilde.

Pris: 895 kr. for hele forløbet, inkl. alle materialer

For tilmelding ring til Lena Jørgensen på 2010 3704 eller send en mail på lj@mindsatwork.dk med oplysning om navn, adresse, mail og telefonnummer senest den 4. april.

Bemærk venligst, at din tilmelding først er sikret ved indbetaling af 895 kr. på det kontonummer, du får oplyst ved tilmelding eller via mobile pay 2010 3704.

Vil du gøre en forskel for DIG – nu og i fremtiden, ved at:

 • Opnå større forståelse for dine følelser og handlinger
 • Mærke en større rummelighed overfor dig og dine relationer
 • Lære, hvordan du styrer dine tanker i stedet for, at dine tanker styrer dig.

Alt dette som fremadrettet vil hjælpe og støtte dig i at navigere i en ofte meget hektisk hverdag, så du undgår at havne i stressfælden.

Hvis du er nysgerrig på mindfulness, men ikke ønsker at gå yderligere i dybden med teorien bag og området omkring stress. Ja, så kan jeg varmt anbefale dig at deltage på min samarbejdspartners formiddagshold i mindfulness, Lone Steiness, www.powerfulmind.dk. Her er der udelukkende fokus på intensiv fokuseret træning og øvelser. Du vil ikke skulle følge et forløb, men blot deltage, når det passer dig.

LIDT OM MIG: LENA JØRGENSEN

Jeg vil være din guide, der støtter og rådgiver dig igennem hele forløbet. Med en baggrund som intern HR konsulent i et yderst konkurrencepræget miljø, kender jeg til en presset hverdag. Min egen rejse på livets vej har indeholdt flere bump og udfordringer, herunder også stress og ledighed. Men jeg fandt tilbage på min vej, og som selvstændig stresscoach hjælper jeg nu andre med at få den hverdag, de ønsker. Du kan læse mere om mig, og de aktiviteter jeg tilbyder på www.mindsatwork.dk.

Ud over utallige kurser inden for personlig udvikling, har jeg følgende uddannelser inden for stress, coaching og mindfulness:

 • Certificeret Stresscoach v./ Erhvervspsykolog Majken Matzau
 • Business- og Lifecoach v./Manning Inspire
 • Mindfulnessinstruktør v./At Work
 • MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) basisforløb
  v./Dansk Institut for Stress

Hvis du har spørgsmål til forløbet, er i tvivl om det er noget for dig eller andet, du ønsker svar på, så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 20103704.

Jeg håber, at vi ses.

Mindfulde hilsner

Lena