Hvad siger andre?

“Lena er en yderst kompetent coach. Hun formår at sætte sig ind i netop din situation, der hvor du står lige nu, og hvad der skal til for at hjælpe dig videre. Hun er indfølende, udfordrende og fremaddrivende. Og selv om hendes udfordringer kan være krævende, så er man altid i trygge hænder hos hende. Hun har en kæmpe rygsæk fyldt op med gode værktøjer, som hun sætter i spil alt efter behov og situation. Det er noget der rykker. Alt sammen pakket ind i et særdeles behageligt væsen. Det er min erfaring med Lena, da jeg stod ved en af de sværere skilleveje arbejdsmæssigt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lena på det varmeste.” Kvinde, Projektleder

”Lena, du kan noget særligt! Hvis ikke det havde været for dig, så ville jeg ikke stå så stærkt i mig selv i dag, som jeg gør, og rent faktisk være mere effektiv end tidligere. Dengang, hvor jeg troede, at normen var, at hvis jeg skulle skabe mig en succesfuld karriere inden for HR, så blev jeg nødt til at knokle! I dag ved jeg, at det ikke er sandt. Og jeg ved, hvordan jeg passer på mig selv, så jeg ikke risikerer at blive ramt af stress – igen!” Kvinde, HR Business Partner

”Jeg har været så heldig at komme i Lena´s kyndige coaching hænder i forbindelse med stress. Lena er yderst kompetent, skarp og meget lyttende og analytisk i sin tilgang til problemerne. Fra at være tæt på et totalt stress-kolaps, hvor jeg havde svært ved at overskue hverdagen og ikke mindst arbejdslivet, er jeg efter bare tre seancer hos Lena, kommet videre i en retning, der har styrket mig og gjort mig klogere på livet. Lena hjalp med at prioritere og fokusere bedre vha.  effektfulde og overskuelige redskaber jeg kunne benytte umiddelbart og selvom tre seancer ikke lyder af meget, var det nok til at finde tilbage til en bedre hverdag”. Mand, Salgschef

 ”Jeg har gennem en længere periode haft Lena som min stresscoach og kan med rette sige, at hun i den grad har hjulpet mig. Havde det ikke været for hende, havde jeg ikke været, hvor jeg er nu. Lena har givet mig de værktøjer som var de rette for mig, mit stressniveau og mit kendskab til mindfulness. Hun har tilpasset disse undervejs og kommet med nye, når jeg har oplevet udfordringer. Lena har vist stor forståelse for hvem jeg er, og for det som var svært for mig. Hun har mødt mig på mit niveau og har til enhver tid rummet mig lige præcis som jeg er. Det har givet mig en meget større selverkendelse og accept af hvem jeg er, hvad der var/er svært for mig, og jeg til trods for dette, er helt okay som menneske. Lena har været en enorm støtte i den forandring jeg har været igennem. Jeg er nu meget klogere på mine stresssymptomer og ved hvornår og hvordan jeg skal agere, når jeg oplever disse. Derudover tilbød Lena en samtale sammen med en af mine nærmeste. Det var en virkelig værdifuld mulighed, hvor min nærmeste fik en anden forståelse for hvad stress var og hvad jeg gik igennem. Det var enorm hjælp både for mig, min nærmeste og vores interne relation. Lena har mine bedste og varmeste anbefalinger. Hun er utrolig kompetent, professionel, meget vidende og har værktøjskassen fuld af muligheder til at hjælpe – hvis det er det, som skal til. Lena formår at skabe et trygt og fortroligt rum med varme og accept – og det hjalp mig til at komme videre”. Kvinde, HR Konsulent

“At prøve forskellige meditationer og at få en baggrundsviden om mindfulness, har gjort mig meget klogere på området, og jeg har været glad for citaterne og de tilsendte mails efter hver session. Det har været et perfekt forløb for mig.” Kvinde

“Øvelserne har givet mig modet på, at det kan lade sig gøre for mig at stoppe tankestrømmen. Succes i at jeg kan – med lidt hjælp. Jeg har fået selvtillid, og troen på, at det er noget jeg kan. Gode værktøjer efterhånden som de forskellige emner blev vendt – de 7 mindfulnessprincipper.” Kvinde

“Mine forventninger til mindfulnessforløbet blev indfriet. Jeg har lært at fjerne tankemylder, finde en indre ro, når presset i hverdagen blev for stort.” Kvinde

“Jeg har lært at det er ok at jeg kan, det jeg kan, og når det jeg når. Jeg gør mit bedste. At jeg skal huske tiden til mig selv.” Kvinde

“Jeg har lært at tænke mere på mig selv, på mine egne behov og lytte til min krops signaler.” Kvinde

“Jeg har fundet mere ro, og ser på mig selv og andre med andre øjne.” Kvinde