EKSKLUSIVT 1:1 VIP FORLØB

1:1 VIP LEDERUDVIKLINGSFORLØB

 BÆREDYGTIGT PERSONLIGT LEDERSKAB

Dette forløb er for dig, der ønsker at blive bedre til at lede dig selv – og andre i en krævende, kompleks og kompromisfyldt hverdag, og som:

 • VIRKELIG ønsker at skabe en karriere og leve et liv, der giver mening for dig
 • Er faret vild i dit (arbejds)liv og ikke længere vil nøjes
 • Er frustreret og utilfreds, og savner at være en del af en modig organisation
 • Tager overansvar og knokler for at kompensere for andres manglende villighed til at tage ansvar og forpligte sig
 • Savner et (arbejds)liv som får det bedste frem i dig, og hvor du bidrager med det, du er bedst til, og skaber de bedste resultater

Du sidder måske i en stilling som mellemleder, projektleder, konsulent eller HR ansat og navigerer i en hverdag med krydspres og kompleksitet i opgaveløsningen. At skabe balance og overskud i en hektisk hverdag kræver stor selvindsigt og autensitet, og det er min fornemmeste opgave at hjælpe dig til at kunne bruge din energi på det, der giver mening og er sundt for dig.

EFTER FORLØBET HAR DU FÅET:

 • Designet dit (arbejds)liv, så det passer nøjagtig til DIG og DINE behov
 • En forståelse for, hvor stor forskel du egentlig kan gøre for andre, hvis du bruger dine ressourcer og kompetencer rigtigt
 • Hjælp til at slippe knokleriet og de evige kompromisser, og alligevel fremstå professionel og kompetent
 • Lært, hvordan du tager styringen over dit arbejdsliv, og stadig har et godt job og overskud og balance i hverdagen
 • Lært at navigere i organisatoriske spændingsfelter, hvor krydspresset udfordrer både din fornuft og dine følelser
 • Modet til at være ansvarlig – uden at tage overansvar
 • Modet til at træffe valg, BÅDE med hjernen OG med hjertet
 • Fjernet frygten og fået modet til at ændre det, der ikke virker for dig

FORLØBET BESTÅR TYPISK AF 4 TRIN:

Inden opstart af forløbet vil der være et indledende møde, hvor vi får mulighed for at hilse på hinanden og afstemme gensidige forventninger til hinanden og processen.

TRIN 1 – SÆT ORD PÅ DINE DRØMME OG DIN ØNSKEDE KARRIERE

Du starter med at sætte ord på dine drømme og det ønskede (arbejds)liv, DU ser et formål og en mening med. Det (arbejds)liv du indtil videre kun har turdet drømme om. ALT er muligt, og du skal drømme STORT! Du sætter nu retning mod DIT mål.

TRIN 2 – DEFINÉR DIN VIRKELIGHED OG DINE RESSOURCER

Vi lægger i fællesskab et landkort over din virkelighed og den røde tråd i dit (arbejds)liv. Herefter skaber vi et overblik over, hvad der virker, og hvad der ikke virker for dig. Vi afdækker, hvordan du får meget mere af det, der nærer dig, og giver slip på det, der dræner dig. Vi går helt i dybden og finder guldet til netop DIN trivsel.

TRIN 3 – IDENTIFICÉR DIN FRYGT OG FJERN FORHINDRINGERNE

Vi står på hovedet i din rygsæk. Vi dykker helt ned i den bagage af evt. hæmmende overbevisninger og mønstre, som holder dig tilbage for at få det (arbejds)liv, du drømmer om og længes efter. Det er tid til vedrengøring! Vi rydder op, smider ud, og gør plads til alt det nye.

TRIN 4 – SÆT EN NY RETNING – OG HOLD KURSEN

Det er blevet tid til, at du skal øve dig på din nye virkelighed, og finde vej med din nye, opdaterede indre GPS. Du sammensætter en handleplan, og ligger en strategi for, hvad du gør, når dine gamle mønstre og vaner dukker op. Jeg støtter og guider dig, og holder dig fast hele vejen. Du er nu HELT klar til din nye virkelighed!

De 4 trin er nøje sammensat for at sikre, at du ledes optimalt igennem hele processen. Samtidig danner de naturligvis de nødvendige rammer for netop DIT forløb og DIN personlige udviklingsrejse. Hvert trin afsluttes med en klar aftale om de øvelser og opgaver, du skal arbejde med indtil næste trin.

Dette forløb indeholder en hel unik vifte af øvelser, metoder og redskaber samt alle mine guldkorn, al min viden og al min erfaring, som jeg har samlet igennem de mere end 20 år, jeg har arbejdet med personlig udvikling og HR.

Med denne maggiterning af værktøjer og viden samt din helt personlige rådgiver og coach igennem hele forløbet, har du sikret dig de bedst mulige vilkår for at skabe de forandringer, der skal til, så du kan få det (arbejds)liv, der giver mening for dig.

Lederudviklingsforløbet er sammensat af et antal 1:1 sessioner både via Skype og hvor mødes personligt. Du skal forberede dig forud for sessionerne, og der vil være øvelser mellem sessionerne. Sessionernes varighed varierer fra 1 time til 5 timer.

Min mission og passion, som selvstændig coach og rådgiver, er at støtte og guide dig i at kunne skabe og leve et (arbejds)liv, der giver mening for dig.

Jeg ved, at du ikke bliver klogere på dig selv i en presset og kompromisfyldt hverdag. Derfor ønsker jeg at hjælpe dig, der har modet og motivationen til at skabe varige forandringer i dit (arbejds)liv, og som ikke ønsker at gå på kompromis med hverdagens overlevelsesquick-fixes!

Jeg glæder mig til at møde dig, og til at være ved din side, når du tager dine første skridt på din udviklingsrejse.

Kontakt mig gerne på lj@mindsatwork.dk eller mobil 20103704 for en uforpligtende afklarende samtale.