1:1 VIP FORLØB – VÆR DIN EGEN BEDSTE CHEF!

HVILKEN CHEF ER DU FOR DIG SELV?

Ledelse kommer inde fra, så hvornår har du sidst lært dig selv at kende?

Vi mennesker glemmer ofte, at vi er lige så forskellige i det indre som i det ydre. Men én ting har vi dog tilfælles:

Vi ønsker et liv og en karriere der giver mening og passer til den, vi er!

Dette VIP forløb er derfor IKKE et one-size-fits-all. I dette VIP forløb designer vi forløbet, så det passer netop til:

 • Dine behov
 • Din situation
 • Din livsfase

Forløbet henvender sig til dig, der ønsker at blive rustet til at tage aktive, bevidste beslutninger om, hvordan din tilværelse skal forme sig, og som:

 • Ønsker at lede dig selv til bedre resultater i dit liv og din karriere
 • Brændende ønsker at skabe en karriere og leve et liv, der giver mening for dig
 • Har det gode job, men savner “noget” i tilværelsen
 • Ønsker at bryde ud af hamsterhjulet, og gøre op med “plejer”
 • Higer efter at kunne styre mod en klar retning i (arbejds)livet
 • Er træt af at knokle og kompensere for andres manglende villighed til at tage ansvar og forpligte sig
 • Ønsker at kende netop dine styrker, og få et (arbejds)liv som får det bedste frem i dig, og hvor du bidrager med det, du er bedst til
 • Er træt af at nøjes med og sukke efter pensionen
 • Ønsker at række ud efter drømmen, og blive den bedste til at lede dig selv, og måske også til at lede andre!

Jeg ved selv, hvor svært det kan være at skabe balance og overskud i en hektisk hverdag, fordi du simpelthen ikke har overskud og energi til at ændre på det, der ikke virker for dig. Det kræver stor selvindsigt, bevidsthed og viljestyrke ikke at falde i “plejerfælden”, og blot fortsætte med en hverdag på autopilot. Men stilstand er aldrig en god løsning.

Derfor er min fornemmeste opgave på dette 1:1 VIP forløb at hjælpe og støtte dig i at bruge din energi på det, der giver mening og som skaber det liv og den karriere, du ønsker for dig.

”Success is liking yourself, liking WHAT you do,

and liking HOW you do it”

EFTER FORLØBET HAR DU FÅET:

 • Designet dit liv og din karriere, så det passer nøjagtig til DIG og DINE behov
 • Øget forståelse for, hvor stor en forskel du kan gøre for dig selv og for andre, når du bruger dine ressourcer og kompetencer rigtigt
 • Hjælp til at kunne slippe knokleriet og de evige kompromisser, og stadig fremstå professionel og kompetent
 • Modet til at tage styringen i dit liv, så du både kan have en succesfuld karriere og overskud og balance i hverdagen
 • Værktøjer til at kunne navigere i organisatoriske spændingsfelter, hvor krydspresset udfordrer både din fornuft og dine følelser
 • Evnen til at træffe valg BÅDE med hjernen OG med hjertet
 • Fjernet frygten og fået modet til at være din egen bedste chef

FORLØBET BESTÅR AF 4 TRIN:

TRIN 1
SÆT ORD PÅ DINE DRØMME OG DIN ØNSKEDE KARRIERE

Du starter med at sætte ord på dine drømme for din karriere og det liv, du ser et formål og en mening med. Vi finder ind til det, der er netop dine unikke styrker og behov, og sætter den nødvendige retning på dit mål.

TRIN 2
DEFINÉR DIN VIRKELIGHED
OG DINE RESSOURCER

Vi lægger i fællesskab et landkort over din virkelighed og den røde tråd i dit (arbejds)liv. Herefter skaber vi et overblik over, hvad der virker, og hvad der ikke virker for dig. Vi afdækker, hvordan du får meget mere af det, der nærer dig, og hvordan du giver slip på det, der dræner dig. Vi finder frem til det, der giver mening for dig, og som du ser et formål med, og som skaber et bæredygtigt og langtidsholdbart (arbejds)liv for dig.

TRIN 3
IDENTIFICÉR DIN FRYGT OG FJERN FORHINDRINGERNE

Vi står på hovedet i din rygsæk. Vi sætter spot på det, der forhindrer dig i at være din egen bedste chef, og udfordrer dit mindset. Det er tid til et endeligt re-design af dit liv og din karriere. Vi rydder op, smider ud, og gør plads til alt det nye. Med et nyt styrket mindset kan du én gang for alle sætte dig i chefstolen i dit eget liv.

TRIN 4
SÆT EN NY RETNING – OG HOLD KURSEN

Det er nu, du skal øve dig på din nye virkelighed, og navigere ud fra din nye, opdaterede indre GPS. Det kræver en klar handleplan og strategi for, hvad du gør, når dine gamle mønstre og vaner vender tilbage og udfordrer dig. Det er her, du virkelig skal bestå din prøve. Men netop med dette forløb støtter og guider jeg dig, og holder dig fast hele vejen.

Du er nu HELT klar til din nye virkelighed, og til at sætte dig i chefstolen!

De 4 trin i forløbet er nøje sammensat for at sikre, at du ledes optimalt igennem hele processen. Samtidig danner de naturligvis de nødvendige rammer for netop dit forløb og din personlige udviklingsrejse. Hvert trin afsluttes med en klar aftale om de øvelser og opgaver, du skal arbejde med indtil næste trin.

Dette forløb indeholder en hel unik vifte af anerkendte og afprøvede øvelser, metoder og redskaber samt alle mine guldkorn, al min viden og al min erfaring, som jeg har samlet igennem de mere end 20 år, jeg har arbejdet med personlig udvikling og HR.

Med denne maggiterning af værktøjer og viden samt din helt personlige livs- og karrieredesigner, rådgiver og coach igennem hele forløbet, har du sikret dig de bedst mulige vilkår for at skabe de forandringer, der skal til, så du kan sætte dig i chefstolen, og få det liv og den karriere, der giver mening for dig.

FORMÅLET

Dette 1:1 VIP forløb er udviklet med det klare formål at:

 • Du med det samme mærker fornyet energi og motivation
 • Du bliver skarp på, hvad der er den helt rigtige retning for dig
 • Du får skabt et bæredygtigt og langtidsholdbart fundament, der én gang for alle ruster dig til at være din egen bedste chef.

SÅDAN FOREGÅR DET

Forløbet er typisk sammensat med en blanding af:

 • 1:1 sessioner og workshops – både via Skype og hvor vi mødes personligt. Varighed varierer fra 1 time til 5 timer.
 • Opfølgende sparringsmøder pr. tlf. og Skype i mellem sessionerne
 • Du vil modtage materiale og øvelser med opgaver i mellem sessionerne, som forberedelse til vores møder
 • Mit følgeskab og løbende sparring hele vejen, så du aldrig står alene
 • Ved personligt møde foregår det enten i København, Odense eller Århus
 • Alt materiale igennem forløbet er dit til tid og evighed.

For at sikre momentum i forløbet, vil der aldrig gå mere end 2 uger i mellem sessionerne. Det er min erfaring, at momentum er et vilkår for at lykkes samt naturligvis dit engagement.

Min mission og passion, som selvstændig Livs- og Karrieredesigner, coach og rådgiver, er at støtte og guide dig i at være din egen bedste chef, og kunne skabe en karriere og leve et liv, der giver mening og passer til dig.

Jeg ved, at du ikke bliver klogere på dig selv i en presset og kompromisfyldt hverdag. Derfor ønsker jeg at hjælpe dig, der har modet og motivationen til at skabe varige forandringer i dit (arbejds)liv, og som ikke længere ønsker at gå på kompromis med en hverdag fyldt med overlevelsesquick-fixes!

Er du klar til at sætte dig i  chefstolen?

Ja, tak, jeg er klar!

Så er du meget velkommen til at ringe til mig på 20103704 for en fortrolig, uforpligtende samtale til 0 kr., og hvis vi begge føler, at vi er det rigtige match, så vil jeg elske at føre dig mod det liv, der passer til dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst,

Lena