12 ugers intensivt 1:1 VIP forløb

Fra et karriereliv du holder ud – til et karriereliv du holder af!


Længes du efter et meningsfuldt karriereliv, hvor du:

✔ Føler dig motiveret og engageret i stedet for frustreret?
✔ Selv har styringen, og kan sætte din retning?
✔ Føler, at du bliver brugt ”rigtigt?”
✔ Mærker, at du udvikler dig, og sætter dine styrker og din faglighed i spil?
✔ Både har det gode job OG energi og overskud i hverdagen?
✔ Formår selvsikkert at sige både til og fra?
BÅDE har hjernen OG hjertet med i det, du laver?
✔ Kan navigere med autencitet og ro i maven under pres?
✔ Ikke føler dig presset til kanten på din integritet?
✔ Ser en mening og et formål med dit karriereliv?
✔ Ved nøjagtig hvad netop dit drømmejob skal indeholde?

Er du nået til en periode i dit liv, hvor du mærker en længsel efter at kunne finde netop DIN rette hylde, og få en karriere DU kan se et formål og en mening med?

Et karriereliv hvor du føler, at dine kompetencer bliver brugt rigtigt, og hvor du mærker energien og motivationen ved at kunne gøre en forskel og udvikle dig i jobbet.

Måske er børnene blevet store, eller du oplever af andre årsager, at der pludselig er blevet plads og mere overskud og energi til at reflektere over din situation, og dine ønsker for dit fremtidige karriereliv?

Du har måske bare et problem!
Nemlig det problem, at du ikke ved, hvad du vil!
Selv hvis du kunne vælge frit fra alle hylder, så ved du ikke hvilken hylde, der er den  rigtige for dig.

Virker det genkendeligt?

Så tænker du måske ofte;

”hvordan skal jeg nogensinde få et meningsfuldt karriereliv, når jeg ikke ved, hvad jeg vil?

Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål. Svaret er desværre, at hvis du ikke ved, hvor du skal hen, så kan du heller ikke sætte en retning mod det!

Men som med så meget andet her i livet, så er der heldigvis flere veje, der fører til Rom!

Hvis du ikke kan mærke, hvad du vil, og føler at du er faret vild i dit karriereliv så fortvivl ikke, for der findes nemlig en vej!

Vejen er ikke et quick fix, selvom jeg godt ved, at du rigtig gerne vil hurtigt videre fra din nuværende situation. Der er nemlig flere lag i at finde ind til det, der er et meningsfuldt karriereliv for DIG! Derfor tilbyder jeg en nøje sammensat proces over 12 uger, men hvor du allerede efter første modul vil få nye brugbare og værdifulde indsigter, som du kan bringe i spil med det samme!!

1:1 VIP forløbet ”Fra et karriereliv du holder ud til et karriereliv du holder af” er altså IKKE et quick fix eller et “one size fits all,” men derimod et individuelt tilrettet forløb for dig, der èn gang for alle ønsker at finde din rette hylde, og lære hvordan:

✔ Du designer din karriere, så den passer nøjagtig til DIG og DINE ønsker
✔ Du tager styringen, og sætter en klar retning for dit karriereliv
✔ Du slipper knokleriet og kommer ud af hamsterhjulet
✔ Du både kan have en god karriere OG overskud og glæde i hverdagen
✔ Du finder og formidler dine styrker gennem hele jobsøgningsprocessen
✔ Du fremstår autentisk, professionel og kompetent under jobsamtalen
✔ Du kan være ansvarlig – uden at tage overansvar
✔ Du bliver en stærk og strategisk netværker
✔ Du får modet til at træffe dine valg, BÅDE med hjernen OG med hjertet
✔ Du finder ind til netop det, det gør DIG og DIN CV historie UNIK
✔ Du finder drømmejobbet og bliver den foretrukne kandidat til jobbet


HER ER, HVAD DU FÅR:

En unik maggiterning af anerkendte, konkrete metoder og øvelser samt adgang til mine mere end 25+ års viden, erfaringer, tanker og værktøjer inden for jobsøgning, karrierecoaching og personlig udvikling.

En gennemarbejdet og nøje sammensat proces, hvor intet er efterladt til tilfældigheder. Jeg ved med sikkerhed, hvad der virker, hvorfor det virker, og hvordan det virker, så du er sikret en optimal proces.

Et stærkt og selvbevidst fundament samt den bedste forudsætning for at skabe og opnå et karriereliv, der passer til dig og det liv, du ønsker at leve.

Mit følgeskab i 12 uger. Dette er et individuelt forløb, derfor har jeg 100% fokus på DIG og DIN unikke proces!

I alt 9 timers online 1:1 karrierecoaching med mig via zoom eller skype, fordelt på 6 x 1 times sessioner samt 3 x 2 timers sessioner hen over de 12 uger forløbet varer.

E-mail kontakt til mig på ALLE hverdage, hvis du pludselig får brug for en livline imellem modulerne.

Adgang til de i alt 6 moduler samt worksheets, som du kan printe ud og en introduktionsvideo til hver af øvelserne på en lukket medlemsside.

Adgang til øvelser og værktøjer, som du kan bruge resten af dit liv igen og igen, og som er yderst værdifulde og brugbare på mange andre områder i dit liv!

Muligheden for – én gang for alle – at gå fra et karriereliv du holder ud til et karriereliv du holder af!

Når du vælger at investere i at få knækket koden til at få meningsfuldt karriereliv, kan du glæde dig til:

Et 12 ugers trin for trin “WHY og HOW TO” – forløb leveret i et 100% lavpraktisk og nede på jorden sprog af en, med garanti, topengageret karrierecoach og underviser, som har gået hele vejen selv!

SÅDAN FOREGÅR DET:

Så snart du har tilmeldt dig forløbet, vil du modtage en mail i din inbox med et link til en lukket medlemsside, hvor modulerne til forløbet løbende frigives.

Hver anden fredag i forløbets 12 uger frigives der et modul, som du får adgang til under den lukkede medlemsside. For at du ikke går glip af et modul, modtager du en reminder mail i din inbox med linket til den lukkede medlemsside, hvor ugens modul ligger.

Selve opstartsdatoen for forløbet og datoer for de 9 timers karrierecoaching sessioner i løbet af de 12 uger aftales individuelt, så vi sikrer, at det matcher begges kalender. Dog vil det være sådan, at karrierecoaching sessionerne afholdes hver 14. dag, så vi sikrer at holde momentum i din proces.

Er det tid til at sætte fokus på dit karriereliv, og gå fra et karriereliv du holder ud til et karriereliv du holder af?

Mød din underviser, som er der for dig i alle 12 uger:

Lena Jørgensen

Min mission er at inspirere og bidrage til ambitiøse, ansvarsbevidste kvinders trivsel og arbejdsglæde. Herunder at undervise i samt øge kendskabet til hvordan den enkeltes helt unikke egenskaber, værdier og historie danner hele fundamentet for at kunne skabe et meningsfyldt og bæredygtigt karriereliv.

Min passion som selvstændig Karrierecoach og Livsdesigner er at kunne støtte, coache og guide dig i at skabe et karriereliv DU kan se et formål og en mening med. Et karriereliv, der passer til DIG og det liv, DU ønsker at leve.

Jeg ønsker at hjælpe DIG, der har modet og motivationen til én gang for alle at skabe de nødvendige forandringer i dit karriereliv, og sætte lys på hvad eller hvem, der står i vejen, for at du kan få et meningsfuldt karriereliv.

Jeg har arbejdet med områder inden for personlig udvikling i mere end 25 år, og har 15 års + erfaring inden for HR, hvor jeg primært har haft ansvar for løsning af opgaver inden for rekruttering, leder- og organisationsudvikling, tilfredshedsmålinger, stresshåndtering og stresscoaching.

Ud over et hav af kurser inden for personlig udvikling, er jeg certificeret Life- og Businesscoach, Stresscoach samt Mindfulnessinstruktør.

Derudover er jeg ejer og stifter af virksomheden Minds at Work.

HVAD SIGER ANDRE OM MIG:

“Kære Lena
Tusind tak 🌺💐🤗🌻☀️
Ja jeg er virkelig godt på vej og med dit online kursus kunne jeg virkelig mærke gejsten 🤗🙂 det har givet mig så meget.
Jeg sidder lige nu og søger jobbet som jeg tror på bliver mit. Ja, jeg synes det er så vigtigt at fortælle dig hvor stor en forskel det gør med dit online kursus og jeg er en af de kvinder der igennem lang tid har mærket at nu er det nu 🤗 nu vil jeg ud og prøve alle mine stærke kompetencer i andet arbejde.”
“Lene”

“Jeg synes det har været et super forløb, som har givet mig inspiration, motivation og værktøjer til at se på mig selv, mine kompetencer/værdier/styrker/svagheder, som jeg ikke tidligere har sat ord på. Yderligere har det fået mig til at indse, at det er vigtig ikke, at gå på kompromis med mig selv. At gå på kompromis med mine værdier, er jo det som har gjort, at ikke alle arbejdsdage har været lige gode.”
“Ulla”

“Kære Lena.
Det er værdifuldt for mig at have dig med på min rejse. Du er et stærkt anker, der hjælper mig at stå op for mine værdier – at huske mine værdier – være tro mod mine værdier. Lenas helt særlige fokus på “følelser = værdier” bygger rygrad, øger styrke og udvider min selvrespekt. Tak for dig.”
“Charlotte”

Du HAR en titel, men du ER ikke din titel!

I mit 12 ugers VIP forløb har jeg derfor kun fokus på dig – mennesket bag ved din titel!

Det er nemlig dine unikke egenskaber, der skiller dig ud fra mængden, og som gør forskellen i dit karriereliv og igennem hele jobsøgningsprocessen. Det er også dine unikke egenskaber, du kan skrue på, og bringe i spil, så du fremstår autentisk, reflekterende og selvbevidst over for din mulige nye arbejdsgiver.

Faktum er nemlig, at det i sidste ende er dine personlige egenskaber, der bliver afgørende for om du bliver en af topkandidaterne til dit drømmejob!

Forløbets 6 moduler, der endelig vil ændre dit karriereliv, er bygget op omkring min U.N.I.Q.U.E model:

MODUL 1:  UDFOLD NETOP DIN UNIKKE CV HISTORIE

Hvad får du:
Redskaber og øvelser til at finde ind til netop det, der gør dig og din CV historie helt unik. Du skal altså en tur tilbage i tiden, og dykke ned i din rygsæk af en allerede meget bred vifte af særlige kompetencer.

Hvad opnår du:
Øget bevidsthed om værdien af dine oparbejdede kompetencer samt læringen i de til- og fravalg du har taget i dit karriereliv, og hvordan du omsætter og bruger denne viden som rettesnor for dit fremtidige karriereliv og i din jobsøgning.

MODUL 2: NAVIGER MED SELVINDSIGT

Hvad får du:
Redskaber og øvelser til at justere din indre GPS. For at finde din ydre rette hylde kræver det først og fremmest, at du (gen)finder din indre rette hylde. For, at du kan mærke hvad du vil, kræver det en uvurderlig og nødvendig indsigt i de faktorer, der gør det muligt for dig at tage styringen og sætte en klar kurs for dit karriereliv.

Hvad opnår du:
At finde og identificere de faktorer / værdier, der er hele omdrejningspunktet for hvad et meningsfuldt karriereliv er for dig. Du lærer, hvordan du sætter en klar retning for dit karriereliv, så du undgår faldgruber og at tage unødige omveje, og hvordan du bruger de nye indsigter aktivt i din jobsøgning, så du lander det job, der giver mening for dig.

MODUL 3: IDENTIFICER DINE RESSOURCER

Hvad får du:
Redskaber og øvelser til at identificere din ressourcepool og styrke dit mindset så det støtter dig i at opnå din drøm samt identificere nøjagtig hvad og hvem der henholdsvis dræner og nærer din energi og dit overskud

Hvad opnår du:
Evnen til selvsikkert at kunne sige til og fra og kommunikere dine grænser samt evnen til at kunne tilgodese og prioritere et sundt og bæredygtigt karriereliv, der passer til dig.

MODUL 4: QUALIFICER DINE STYRKER

Hvad får du:
Redskaber og øvelser til at stille skarpt på netop dine helt unikke personlige og faglige styrker

Hvad opnår du:
En øget bevidsthed om og selvindsigt i værdien af dine unikke personlige og faglige styrker, og hvordan du aktivt bringer dem i spil for at få et meningsfuldt karriereliv. Du bliver bevidst om, forskellen mellem og betydningen af hvad du KAN, og hvad du VIL. Du bliver (endnu mere) skarp på, hvilken betydning dine styrker har, for at du ender med at blive den foretrukne kandidat til drømmejobbet.

MODUL 5: UDVID DIT UDSYN

Hvad får du:
Redskaber og øvelser til at udbrede og fokusere på dine mange muligheder for at skabe og få et meningsfuldt karriereliv.

Hvad opnår du:
En bevidsthed om – og evnen til at kunne identificere og aktivere dine forskellige professionelle og private netværk, jobsøgningskanaler samt dine støtter på rejsen mod det karriereliv, der passer til dig.

MODUL 6: EKSEKVÉR – SÅ DET SKER

Hvad får du:
Redskaber og øvelser til at udfylde en klar, tydelig og gennemarbejdet step-by-step handleplan for at finde og få det karriereliv, der giver mening for dig.

Hvad opnår du:
At kunne sætte en klar handleplan og retning. Du har nu en klar og tydelig strategi for, hvordan du tager styringen over dit karriereliv. Du ved nu nøjagtig hvem der kan hjælpe og støtte dig, hvad du skal gøre, hvornår du skal gøre det, hvordan du skal gøre det og hvorfor du skal gøre det!

Når du vælger at investere i den hjælp, som du har brug for, virkelig committer dig og handler ud fra et støttende mindset, så får du helt konkret:

12 uger i følgeskab med mig som din Karrierecoach og Livsdesigner

9 timers 1:1 karrierecoaching

Anerkendte, gennemarbejdede og konkrete øvelser til hvert af de 12 moduler

Værdifulde og brugbare værktøjer (og videoer) til at guide dig i hele processen

Adgang til min støtte via mail på ALLE hverdage igennem HELE forløbet, hvor du har mulighed
for at få masser af støtte, sparring og high-fives af mig på netop din proces.

Når vi ønsker at opnå nye resultater på områder i vores liv, kræver det uundgåeligt en indsats. 

Men du må ikke skyde din drøm ned, for det er ikke din drøm, der er noget galt med.

Tænk i stedet på, hvordan din drøm støtter og motiverer dig?

Hvad vil den dig?

Brug så den energi til at gå efter det, du længes efter.

Ingen kan gøre det for dig, men jeg vil elske at gøre det sammen med dig!

Skal du med?HUSK – DU KAN OPNÅ FØLGENDE:

At få et karriereliv, hvor du bruger dig selv på det, du er bedst til, og som du virkelig brænder for?

Et karriereliv der står på et solidt fundament af selvindsigt, selverkendelse og selvværd, og hvor du mærker en motivation og et engagement, der går helt ind i hjertet?

En stærk følelse af meningsfuldhed og glæde, og hvor du gør den forskel for dig selv og for andre, som du ønsker.

Med dette forløb kan du én gang for alle sætte en streg i sandet og starte rejsen mod den karriere du virkelig drømmer om, og som giver mening for DIG.

Skal det være slut med kun at drømme om det meningsfulde karriereliv?

Hvis ikke nu – hvornår så?

Jeg ville elske at følges med dig i din proces.

”Success is liking yourself, liking WHAT you do,

and liking HOW you do it”

Kærligst,

Lena


Hvis du gerne vil høre mere om, hvad jeg tilbyder, så kontakt mig endelig på tlf.: 20103704 for en gratis, uforpligtende og fortrolig samtale!